Over ons

Aandelenwaarderen.nl wordt gevormd door een groep van professionals met een lange staat van dienst op het gebied van bedrijfswaardering.

Deze staan onder leiding van Emile Huizing

Emile heeft bedrijfseconomie (drs. 1987) gestudeerd en Investment Management (MFA/MSc, 2011). Ook heeft hij een opleiding gevolgd als mediator en echtscheidingsspecialist voor ondernemers. Emile is ingeschreven als Investment Professional bij CFA Society/VBA beleggingsprofessionals (RBA).

Emile vervult enkele tientallen jaren opdrachten op het gebied van bedrijfswaardering en litigation support.  Hij is door rechtbanken geaccrediteerd gerechtelijk deskundige op deze gebieden. Sedert 2008 is hij “gerechtelijk deskundige”, ingeschreven bij het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen.

Met ingang van 2018 is Emile tevens geaccrediteerd als privacy professional (CIPP/E)

Aandelenwaarderen.nl is een onderdeel van Confiable B&V.

Confiable B&V is een accountants/administratiekantoor dat is gespecialiseerd in hulp aan ondernemers op financieel administratief gebied bij “Life Events” (Koop-/verkoop, sanering, uitkoop zakenpartner, echtscheiding).  Veel werkzaamheden bestaan uit het waarderen van bedrijven in het kader van echtscheidingen en onenigheid. Daarin wordt veel samengewerkt met MFN-mediators.

Bij het waarderen zijn leidende principes “realisme” en “de mogelijkheden”. Het gaat altijd om wat rationeel mogelijk is; geen wensdenken; geen luchtfietserij. Objectief en onafhankelijk.